Glukomanan 1000mg (Konjak koren), 100 kapsul

Ni na zalogi Glukomanan 1000mg (Konjak koren), 100 kapsul

Sestavine: Glukomanan 2000 mg* (2 g) (Konjac koren), želatina (kapsula), magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora (sredstvo proti sprijemanju). * Dnevna vrednost ni določena.

 

OPOZORILO: Opozarjamo na nevarnost zadušitve, do katere lahko pride pri ljudeh s težavami pri požiranju ali ob zaužitju z nezadostno količino tekočine. Zato priporočamo, da zaužitje z veliko vode, da snov doseže želodec. Izdelek ni primeren za osebe z zožitvijo požiralnika ali težavami pri požiranju. Ne jemljite izdelka pred spanjem. Izdelki z vlakninami lahko vplivajo na absorpcijo zdravil, zato ne jemljite tega izdelka v roku dveh urah po jemanju zdravil. Nosečnicam in doječim materam priporočamo pred uporabo posvet z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Glukomanan je vodotopna naravna vlaknina pridobljena iz korenine rastline Konjak.
Glukomanan pri energijsko omejeni prehrani pripomore k izgubi teže in prispeva k ohranjanju normalnih ravni holesterola v krvi.
Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 4g glukomanana.
Vlaknina lahko deluje kot prebiotik saj v črevesju ustvarjajo ugodne pogoje za rast zaželenih vrst mikroorganizmov, ki lahko imajo pozitivne učinke na zdravje.
Zaradi tvorbe gela hrana ostane dlje časa v želodcu in tako dalj časa tudi ohranja občutek sitosti. Poleg tega se upočasni absorpcija ogljikovih hidratov in maščob, saj se le-ti v želodcu ne razgrajujejo. Premajhen vnos dietnih vlaknin lahko povzroči težave s prebavo, kot so zaprtost in razdražljivo črevesje.


 

Izdelek ne vsebuje umetnih arom in sladil, barvil, konzervansov, škroba, laktoze, soje, glutena, kvasa, rib in natrija.

Navodila za uporabo: Odrasli vzemejo dve (2) kapsuli z najmanj 2,5 dl  vode ali druge tekočine, 30 do 60 minut pred vsakim obrokom. Ne uživajte kapsul tik pred spanjem.

 

 

  • Šifra: o3-1360
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 19.80€
  • Brez DDV: 18.08€
Hitro sproščanje

Priljubljen in zaupanja vreden
z vami že več kot 40 let
 

Od leta 1973 vam Puritan´s Pride nudi izdelke najvišje kakovosti.

Znanstvena formula po najvišjih standardih
 

Naši vitamini, minerali in prehranska dopolnila so testirani in pregledani kar 15-krat, s čimer zagotavljamo čistost, varnost, visoko vrednost sestavin in kvaliteto naših izdelkov.

Proizvedeno v ZDA - surovine  iz celega sveta
 

Najkvalitetnejše sestavine so skrbno izbrane iz celega sveta.

Naši izdelki podpirajo zdrav življenjski slog
 

Naši izdelki nudijo podporo zdravemu življenskemu slogu in dobremu počutju v vseh starostnih obdobjih.

Loading...