OMEGA 3 1200mg, 100 mehkih kapsul

OMEGA 3 1200mg, 100 mehkih kapsul

Sestavine: Ester Omega ™ Ribje olje 1200mg *** vsebuje 360 mg*** Omega-3 maščobne kisline sestavljene iz EPK (eikosapentanojske kisline) , DHK (dokozaheksaenojske kisline) in ostalih maščobnnih kislin, želatina (ovoj kapsule), rastlinski glicerin (sredstvo za ohranjanje vlage), mešani naravni tokoferoli (antioksidant). Vsebuje sestavine rib (inčuna, skuša, sardina). *** Dnevna vrednost ni določena.

 

OPOZORILO: Nosečnicam in doječim materam priporočamo pred uporabo posvet z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ta Ester-Omega® ribje olje vsebuje 360 mg vseh maščobnih kislin omega-3, ki obsega EPA, DHA in druge maščobne kisline. EPA in DHA maščobne kisline podpirajo zdravje srca in ožilja, pomagajo pri vzdrževanju normalnega krvnega tlaka in trigliceridov, vplivajo na normalno delovanje možganov ter ostrino našega vida. Omega-3 maščobne kisline so del strukture membran v vsaki celici v telesu. Puritans Pride Omega 3 kapsule iz plavih morskih rib, kot so skuša, sardela, inčuni…je prečiščeno težkih kovin in farmacevtsko preverjeno. Uživanje maščobnih kislin omega-3 v obliki prehranskih dopolnil priporočamo predvsem osebam z neredno, enolično, močno selektivno, neuravnoteženo in nezdravo prehrano.

Izdelek ne vsebuje umetnih arom ali sladil, konzervansov, sladkorja, škroba, laktoze glutena, kvasa, natrija, školjk.

Navodila za uporabo: Odrasli vzamejo eno (1)  mehko  kapsulo  tri krat dnevno, najbolje z obrokom.

  • Šifra: 13326
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.60€
  • Brez DDV: 15.60€
Hitro sproščanje
Brez glutena

Priljubljen in zaupanja vreden
z vami že več kot 40 let
 

Od leta 1973 vam Puritan´s Pride nudi izdelke najvišje kakovosti.

Znanstvena formula po najvišjih standardih
 

Naši vitamini, minerali in prehranska dopolnila so testirani in pregledani kar 15-krat, s čimer zagotavljamo čistost, varnost, visoko vrednost sestavin in kvaliteto naših izdelkov.

Proizvedeno v ZDA - surovine  iz celega sveta
 

Najkvalitetnejše sestavine so skrbno izbrane iz celega sveta.

Naši izdelki podpirajo zdrav življenjski slog
 

Naši izdelki nudijo podporo zdravemu življenskemu slogu in dobremu počutju v vseh starostnih obdobjih.

Loading...