PRENATAL vitamini in minerali za nosečnice in doječe matere, 100 tablet

PRENATAL vitamini in minerali za nosečnice in doječe matere, 100 tablet

Nosečnost  je obdobje, ko ima žensko telo večje potrebe po kakovostni prehrani, ki mora biti raznovrstna in uravnotežena. Vendar so za organizem potrebna tudi mikrohranila, to so vitamini in minerali, ki so  potrebni za normalno delovanje organizma med nosečnostjo in kasneje v času dojenja.
Puritans Pride Prenatal so posebej oblikovani multivitamini in minerali,  ki ustrezajo edinstvenim prehranskim potrebam nosečnic in doječih mater. Vsebujejo 800mcg folne kisline, ki je še posebej pomembna za nosečnice in ženske, ki načrtujejo nosečnost, saj ima pomembno vlogo pri normalnem razvoju nevralne cevi pri otroku. Folna kislina prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, k nastajanju krvi, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter pripomore k delovanju imunskega sistema. Prenatal formula je odličen vir kalcija, enega najpomembnejših mineralov v našem telesu in dober vir vitamina D, ki pomaga pri absorpciji kalcija. Vsebuje tudi železo, ki je pomemben kofaktor pri prenosu kisika po krvi, saj veže kisik na hemoglobin v rdečih krvničkah in ima ključno vlogo pri energetskem presnovi. Jod ima vlogo pri kognitivnih funkcijah in  pri nastajanju ščitničnih hormonov ter normalnemu delovanju ščitnice. Cink je aktivator številnih encimov v presnovi beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob in hormonov, sodeluje pa tudi pri skladiščenju inzulina in v delovanju imunskega sistema ter prispeva k ohranjanju zdravih las, kože in nohtov.


 

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, kvasa, laktoze, umetnih barvil, arome in konzervansov.

Navodila za uporabo:
Odrasli vzamejo eno mehko kapsulo dnevno z obrokom.
 

  • Šifra: 3700
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 12.90€
  • Brez DDV: 11.78€
Oblikovano za lažje požiranje
Brez glutena

Priljubljen in zaupanja vreden
z vami že več kot 40 let
 

Od leta 1973 vam Puritan´s Pride nudi izdelke najvišje kakovosti.

Znanstvena formula po najvišjih standardih
 

Naši vitamini, minerali in prehranska dopolnila so testirani in pregledani kar 15-krat, s čimer zagotavljamo čistost, varnost, visoko vrednost sestavin in kvaliteto naših izdelkov.

Proizvedeno v ZDA - surovine  iz celega sveta
 

Najkvalitetnejše sestavine so skrbno izbrane iz celega sveta.

Naši izdelki podpirajo zdrav življenjski slog
 

Naši izdelki nudijo podporo zdravemu življenskemu slogu in dobremu počutju v vseh starostnih obdobjih.

Loading...