PROBIOTIK 10, 120 kapsul

PROBIOTIK 10, 120 kapsul

Sestavine: Probiotik ( vsebuje 20 milijard živih kultur ***) Laktobacili: (Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus brevis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei) 393 mg ***, Inulin200 mg ***, želatina, kalcijeve soli ortofosforne kisline, silicijev dioksid in magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprejemanju). Vsebuje sestavine mleka. (*** Dnevna vrednost ni določena).

 

OPOZORILO: Nosečnicam in doječim materam priporočamo pred uporabo posvet z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Probiotik 10 vsebuje mikroorganizme, zlasti iz rodu Lactobacillus, ki predstavljajo naravno črevesno floro ter preprečujejo razrast patogenih ali oportunističnih bakterij v črevesju. Sodelujejo pri zapletenih presnovnih procesih.
Probiotične bakterije so odpornejše na želodčni sok in žolčne kisline kot druge bakterije in zato preživijo prehod skozi prebavila. Ko dospejo v spodnejše predele črevesja, se tam namnožijo in izkazujejo svoj blagodejni učinek na črevesno floro.
Probiotik 10 vsebuje tudi Inulin, ki je tudi zelo učinkovit prebiotik, saj v črevesju spodbuja rast koristnih probiotičnih bakterij. Inulin potuje skozi želodec in tanko črevo nespremenjen, in je tako v celoti na voljo bakterijski flori v debelem črevesu. Tam selektivno spodbuja rast bakterij iz rodov Bifidobacterium in Lactobacillus. Te bakterije proizvajajo iz inulina kratkoverižne maščobne kisline, s katerimi znižajo pH-vrednost vsebine v debelem črevesu.


 

Izdelek ne vsebuje umetnih arom in sladil, barvil, konzervansov , glutena, soje, škroba, rib in natrija.


Navodila za uporabo: Odrasli vzamejo dve (2) kapsuli dnevno.
 

  • Šifra: 31643
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 21.60€
  • Brez DDV: 19.73€
Hitro sproščanje

Priljubljen in zaupanja vreden
z vami že več kot 40 let
 

Od leta 1973 vam Puritan´s Pride nudi izdelke najvišje kakovosti.

Znanstvena formula po najvišjih standardih
 

Naši vitamini, minerali in prehranska dopolnila so testirani in pregledani kar 15-krat, s čimer zagotavljamo čistost, varnost, visoko vrednost sestavin in kvaliteto naših izdelkov.

Proizvedeno v ZDA - surovine  iz celega sveta
 

Najkvalitetnejše sestavine so skrbno izbrane iz celega sveta.

Naši izdelki podpirajo zdrav življenjski slog
 

Naši izdelki nudijo podporo zdravemu življenskemu slogu in dobremu počutju v vseh starostnih obdobjih.

Loading...